aboutus

Henan Dailygreen Trade Co., Ltd.

Henan Dailygreen Trade Co., Ltd. Henan Dailygreen Trade Co., Ltd. Henan Dailygreen Trade Co., Ltd. Henan Dailygreen Trade Co., Ltd. Henan Dailygreen Trade Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Henan Dailygreen Trade Co., Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: COem (κάνουμε κυρίως την υπηρεσία cOem.)
Αριθμός Υπαλλήλων: 10~50
Ετήσιες πωλήσεις: 20,000,000-50,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2018
Εξαγωγή pc: < 10%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Περίπου εμείς:

 

 

Κίνα Henan Dailygreen Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Το Dailygreen είναι φιλική προς το περιβάλλον επιχείρηση προϊόντων που ιδρυμένος το 2018 και τοποθετημένος στη λίμνη δράκων, πόλη Xinzheng, Henan, ηπειρωτική χώρα της Κίνας, στόχος σε κανένα πλαστικό ύφος καθημερινής ζωής.

1.) εργοστάσιο που παρέχει άμεσα. (Η αγορά ο περισσότερος επαγγελματικός κατασκευαστής των ταμπλετών οδοντόπαστας, mouthwash ταμπλέτες.)
2.) Dailygreen είναι υπεύθυνα για το μεγάλο εργοστάσιο μπαμπού της Κίνας, και ελέγχουν την καινοτομία και το μάρκετινγκ. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το ξύλο, μπαμπού, περιβαλλοντικό βιοδιασπάσιμο υλικό που γίνεται τα προϊόντα.
3.) κύρια προϊόντα:
a.Zero καλλυντικά αποβλήτων/προφορικά προϊόντα προσοχής. (Τέλεια εναλλακτική λύση πλαστικών.)
b.Biodegradable/Compostable φραγμός accessaries. (Διαφορετικά μεγέθη των αχύρων κατανάλωσης, των κουπών κ.λπ. μπύρας)
c.Bamboo περίπτωση/hoder για την οδοντόβουρτσα μπαμπού. (Φορητός για το ταξίδι.)
d.Different τα είδη επιλογών συσκευασίας αποβλήτων 100% μηδέν είναι διαθέσιμα.
e.New οι εξελίξεις συνεχίζουν, θα μοιραστούν με τους συνεργασμένους πελάτες στην προτεραιότητα.

Οι πελάτες μας κυρίως από τις ΗΠΑ, Καναδάς, UK, Au, Γερμανία, Ινδονησία… Παρέχουμε τα προϊόντα μας στην αποθήκη εμπορευμάτων του Αμαζονίου, τα προσωπικά καταστήματα, και κάποιο eco που τα φιλικά ξενοδοχεία, όπου είμαστε κύριοι της μεγάλης φήμης από τα, πελάτες συνεχίζουν από μας για χρόνια λόγω της ποιότητας και της επαγγελματικής υπηρεσίας μας.

Τα πλεονεκτήματά μας:
1.) OEM&ODM είναι αποδεκτό.
2.) μικρές διαταγές είναι ευπρόσδεκτες.
.) τιμή 3: Μειώστε το κόστος και οι δύο στα έξοδα επίσης αποστολής τιμών μονάδων.
.) ποιότητα 4: Η ακριβής QC ποιοτικού ελέγχου ομάδα, για να σιγουρευτεί κάθε μικρά μέρη είναι κατάλληλη. Εν τω μεταξύ, παρέχουμε το FDA, το CE, CPSR, CPNP, την κκπ, τα πιστοποιητικά MSDS, και τα σχετικά πιστοποιητικά που απαιτούνται από τους πελάτες gov. Επιστρέφουμε τις διπλές ποσότητες εάν οποιαδήποτε κακή ποιότητα.
.) σχέδιο 5: Επαγγελματική ομάδα σχεδιαστών, η οποία παρέχει την ιδιωτική σχεδιάζοντας υπηρεσία.
.) παράδοση 6: Έμπειρος στον ωκεανό, αέρας: Όπως DDU, DDP. Διεθνής σαφής: Όπως η Fedex, DHL, TNT, το EMS, HKEMS καθώς επίσης και μερικές ειδικές γραμμές.
.) προστασία πνευματικών δικαιωμάτων 7: Υποσχόμαστε να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα πελατών και να υπογράψουμε τη νομική δήλωση ως αίτημα πελατών.
8.) κάνουμε την τοπική προστασία τιμής αγοράς για μερικούς πελάτες.
9.) έχουμε την εγχώρια αγορά μας Dapartment και το τμήμα ανάπτυξης, οι οποίες θα μπορούσαν να παρέχουν τους συνεργασμένους πελάτες μας οι ανταγωνιστικότερες και βασικές πληροφορίες/οι λύσεις από ολόκληρη την παγκόσμια αγορά στην προτεραιότητα!

Κάνετε μια ευχάριστη συνεργασία, να είστε στενός συνεργάτης είναι ο τελικός σκοπός μας!

Ιστορία

Το Dailygreen καθιερώθηκε το 2012 και είναι δεσμευμένο στην έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή των φιλικών προς το περιβάλλον καλλυντικών και των καθημερινών αναγκών. Λάβαμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων οδοντοβουρτσών μπαμπού το Σεπτέμβριο του 2012 και το μοιραστήκαμε με την κοινωνία για να συμβάλουμε στη βιομηχανία προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Αναπτύξαμε επιτυχώς ένα τέλειο υποκατάστατο της πλαστικής συσκευάζοντας οδοντόπαστας το 2018, και το προαγάγαμε σθεναρά στη διεθνή παγκόσμια αγορά, και λάβαμε τον ομόφωνο έπαινο από τους πελάτες. Έχουμε διατηρήσει τη συνεργασία για αρκετά έτη. Στο δρόμο μηδενός πλαστικού και της βιώσιμης ανάπτυξης, ήμαστε κρατάμε την αρχική φιλοδοξία, ενεργά έρευνα και αναπτύσσουμε τα προϊόντα που μπορούν να εξυπηρετήσουν περισσότερους ανθρώπους, και να συμβάλουν low-carbon και τη βιώσιμη ανάπτυξη της γης!

 

Κίνα Henan Dailygreen Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Επαγγελματικοί cOem & υπηρεσία ODM!

 

Έμπειρος στη συνεργασία με την υπεραγορά, Αμαζόνιος, ξενοδοχεία.

 

Υψηλός - τυπωμένες ύλες ποιοτικών συσκευασίας & ετικετών.

 

 

 

Η ομάδα μας

Κίνα Henan Dailygreen Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

1. Εμπορικό τμήμα. Το τμήμα αποτελείται από 4 επαγγελματικό και πεπειραμένο προσωπικό. Καθιερώστε και βελτιώστε τα συστήματα συλλογής πληροφοριών μάρκετινγκ, επεξεργασίας, επικοινωνίας και εμπιστευτικότητας.

 

2. Τμήμα πωλήσεων. Η ομάδα πωλήσεων αποτελείται από 9 μέλη που έχουν ήλιο, ασθενής, επαγγελματικός, επίμονος, και αρμόδιος.

 

3. QC ομάδα. Το τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης αποτελείται κυρίως από 3 ανθρώπους, αρμόδιος για την εξασφάλιση ποιότητας, την ποιοτική διαχείριση, και τη μελλοντική βελτίωση ποιότητας των προϊόντων (συνεχής βελτίωση) προτού να αφήσει το προϊόν το εργοστάσιο.

 

4. Μετά από το τμήμα πώλησης. Το τμήμα μεταπωλήσεων αποτελείται από 5 ανθρώπους, αρμόδιος για την καταδίωξη της παράδοσης και των διοικητικών μεριμνών, των στατιστικών αξιολόγησης και καταδίωξης, που καθιερώνουν τα αρχεία πελατών, τα ποιοτικά ακολουθώντας στοιχεία και άλλα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

 

Είμαστε θετική και αγαπώντας οικογένεια. Μέσω των προσπαθειών της ομάδας, συμβάλλουμε τόσο πολύ όσο μπορούμε στην κοινωνία και την καλή γη μας κάθε μέρα!!

 

Κίνα Henan Dailygreen Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας